Одеський рок-гурт заспівав українською під музику Rammstein

Днями рок-гурт з Одеси Grandma`s Smuzi презентував своє бачення світового хіта гурта Rammstein - Deutchland. І якщо німці співають про Німеччину, то одесити, відповідно, про Україну. Українська версія носить назву Ukraine. Як стало відомо Промопульсу, за іронією долі, вокалістом гурту є виходець із Туреччини, Туфан Чіґдем, який вже 14 років проживає в Одесі. Хлопець настільки закохався в нашу державу, що не тільки вільно володіє українською, він також ідеально співає та перекладає тексти пісень.

Туфан Чіґдем: "Україна - це моя друга Батьківщина! Це моя країна і я сподіваюся, вона процвітатиме. Мені дуже хочеться, щоб про неї почув весь світ. Не зважаючи на перепони та труднощі, ми маємо згуртуватися та йти до однієї мети - квітучої України. Я намагався передати ці свої почуття у пісні»

До речі, підписники в YouTube так прониклися треком, що навіть висловили пропозиції зробити пісню Ukraine гімном України. І це не дивно, адже слова пісні наскрізь перейнялися тими глибокими відчуттями, що має кожний патріот своєї країни - любов'ю та болем до своєї держави. Композиція дійсно чіпляє за живе і хочеться сподіватися, що з такими треками нас очікує найкраще майбутнє, адже пісня єднає. А коли ми разом - ми сильні! Про це і йдеться в пісні Grandma`s Smuzi-Ukraine.

Grandma`s Smuzi - це рок-гурт з міста Одеса. Хлопці вважають своєю місією дати нове звучання світовим хітам українською мовою.

PRomoPulse – главный музыкальный портал, ежедневно предоставляющий новую музыку для радиостанций! Для получения нового музыкального контента для эфира, музыкальному редактору достаточно пройти минутную регистрацию, после чего будет открыт доступ к базе новой музыки для радиостанций. Присоединяйтесь к более 1000 уже зарегистрированных радиостанций на нашем сайте прямо сейчас, чтобы получать актуальный музыкальный и новостной контент! Ознакомьтесь с нашей актуальной презентацией.

Музыкальный портал PRomoPulse предоставляет широкий спектр услуг для артистов: размещение песен в радио эфире, отправим новую песню на радио, оперативная публикация новостного контента, познакомим с вашим творчеством широкую аудиторию. На нашем сайте вы имеете возможность прорекламировать свой концерт или новую песню. Тестирование новой песни на нашем сайте даст вам объективное представление, стоит ли сейчас выпускать новый трек, либо выбрать для релиза другую песню. Подробнее об услугах.
Официальные СМИ
о Промопульсе:
ВЕРСИИ.COM
PRomoPulse - сервис размещения песен на радио, продвижения треков в iTunes, реклама музыкального контента.
envelopelocationcrossmenu